call_agent
trainer-image

Bogdan Tudor

Fondator / Trainer

Despre

Bogdan Tudor este fondatorul StarTech Team, una dintre cele mai cunoscute companii de IT din România. De asemenea, el este și Vice-președintele CIO Council, o organizație non- profit care are ca scop discutarea bunelor practici în domeniul IT în rândul managerilor departamentelor de IT și a directorilor companiilor.

Feedback absolventi

10 ★★★★★

Calificare

Bogdan a absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti, a urmat un EMBA în economie la KSU & Asebuss, are o diplomă în negociere de la Harvard Business School şi a obţinut un executive degree în antreprenoriat de la Sloan School of Management din cadrul Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Totodată, între 1999 și 2004, Bogdan a contribuit activ la dezvoltarea rețelei de internet din România și a ajutat la construirea unuia dintre primii furnizori de servicii de internet și a îmbunătățit accesul la internet pentru milioane de utilizatori români, atât în ​​ceea ce privește viteza de trafic, cât și timpul de acces, prin instalarea primului server de nume cu rădăcină CEE din București și construind RONIX, prima rețea de inter-schimb locală.

În cadrul StarTech Academy, Bogdan predă cursuri pentru un nivel avansat de cunoștințe în IT:

network security