call_agent

Despre Academie

Mai presus de orice, Star Tech Academy reprezintă o Școală de IT. Altfel spus, este un spațiu dedicat educației pentru cei lipsiți de experiență sau pentru cei care își doresc să-și schimbe cariera.

Și ca orice școală, caută și selectează persoanele cu adevărat motivate să învețe, să gândească, să își dezvolte creativitatea și să aducă un plus de valoare în tot ceea ce fac.

Astfel, persoanele care își doreasc să facă parte din „Liga IT-știlor” și devin cursanți StarTech Academy ajung să învețe într-o lună cât alții într-un an, făcând primii pași în cariera lor IT alături de noi.

img
img
img

Credeam in Performanța

Performanța presupune muncă, voință și determinare. De aceea, selecția cursanților StarTech Academy nu are la bază criterii precum vârsta sau experiența. Motto-ul nostru este că oricine poate învăța IT dacă își dorește cu adevărat acest lucru.

Beneficiile cursurilor StarTech Academy oferă toate motivele pentru a învăța:

  • Valoarea bursei de învățare oferite fiecărui cursant este de 1600 de euro
  • Cursurile sunt acreditate de cea mai mare asociație de training și certificare IT din lume – CompTIA.
  • Predarea cursurilor este asigurată de cei mai buni specialiști din domeniul IT

Țelul nostru este acela de a pregăti specialiști IT: de a oferi suportul necesar și pregătirea teoretică, ca apoi să aibă posibilitatea de a lucra alături de noi sau să activeze în companiile partenere.

img
img
img