call_agent
trainer-image

Andrei Sima

Trainer

Despre

Andrei Sima este IT Manager pentru unul din cei mai importanți clienți StarTech Team, care activează în domeniul logisticii. Este implicat in deschiderea de puncte noi de lucru, migrări de servere și infrastructura clienților de la pc la server și platforme web.

Feedback absolventi

10 ★★★★★

Calificare

Andrei a terminat universitatea Spiru Haret, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. Mai mult, el deține certificările MCSA Windows 8 și CompTIA ITF+ CompTIA A+ , CompTIA Security+ si CompTIA Network+ .

În cadrul StarTech Academy, Andrei predă cursurile CompTIA ITF+ și CompTIA A+ . CompTIA ITF+ este un examen de bază în începerea carierei în IT. CompTIA IT Fundamentals este singura certificare care îi ajută pe studenți sau pe cei care doresc să-și schimbe cariera să-și însușească competențele de bază în domeniul IT și să-și dea seama dacă aceasta este calea care li se potrivește. De asemenea, CompTIA ITF + este singura certificare care acoperă toate domeniile de fundații IT, conturând o înțelegere mai largă a domeniului. Astfel, este ideală pentru profesioniștii non-tehnici.

CompTIA A+ este un pas înainte în dezvoltarea profesioniștilor în IT. Cursanții sunt pregătiți mai aprofundat, pentru depanarea și rezolvarea problemelor. Tehnicienii sunt formați pentru o gamă largă de probleme, de la rețele și sisteme de operare la dispozitive mobile și de securitate.